SQEB erbjuder certifiering inom:

Business Analyst (IQBBA)

Vikten av att framgångsrikt kunna genomföra förstudier och utredningar kring verksamhetens behov och krav har gjort att betydelsen av rollen som Business Analyst vuxit fort de senaste åren.
En Business Analyst (BA) ansvarar för att identifiera intressenternas verksamhetsbehov och för att bestämma lösningar på verksamhetsrelaterade problem i syfte att införa förändringar som ökar värdet för verksamheten.
En Business Analyst behöver snabbt kunna sätta sig in i kundens verksamhet, struktur och kultur för att sedan analysera utvecklingsbehovet. Det gäller att tänka brett, långsiktigt och att se helheten. 
En Business Analyst skapar en brygga mellan verksamheten och lösningsteamet.
I ”Business Analysis Body of Knowledge (BABOK Guide)” kallar man Business Analyst för någon som hjälper organisationen under förändringsresan.
 
IQBBA certifieringsexaminering är nu tillgänglig via SQEB. Kontakta oss för att lämna ditt intresse för examinering och certifiering genom att fylla i intresseanmälan under fliken "Öppna tentor".AI-Artificial Intelligence (A4Q AI & ST)

Artificial Intelligence (AI) kommer att förändra vår värld mer och mer. SQEB tillsammans med GASQ erbjuder AI och Software Testing Foundation.
Denna certifiering ger dig:

 

  • Förståelsen för användningen av AI i relation till testning av AI-baserade applikationer,
  • Skillnaden mellan mänsklig intelligens och artificiell intelligens (AI).
  • AI: s historia
  • Symbolisk AI och undersymbolisk AI
  • Maskininlärning
  • Olika typer av logik samt kunskapsbaserade system

Länk till GASQ AI och Software Testing genom att klicka HÄR.

Vi återkommer med kurshållare.

Nedladdningsbara dokument och länkar

Här kan du klicka dig till övningstenta på IQBBA:s hemsida. Länken fungerar om du tillåter pop-up.